The midnight beast

Känner på mig att denna (nästan) kommer ersätta min och Amandas
"forget about your diet"? Fett jävla kunglig i alla lägen. Haha






Från Idol till Paradise Hotel

Här nedan ser vi då världens sötaste människa, PH-Catja.
Är lite besviken på min mamma och pappa nu för att jag inte blev lika söt. ;)
Får väl iallafall glädja mig åt att hon inte är lika bra på att sjunga som att vara snigg.

"Jag dödade en spindel på mitt rum, den var inte så stor men man vet ju inte hur farlig den är,
 så jag dödade den med min flip-flop, haha."




Sen igår..

Hur fan lyckas man köpa en hudkräm som bokstavligt talat luktar kattpiss?
































FREDAG

Idag gick jag fan upp i tid igen, för var dösugen på en runda till Center syd.
Så älsk var så snäll och gick upp med mig och sedan tog vi bussen, träffade moster Anna som också skulle med den bussen. gillar verkligen henne, hon är som en syster. Väl på Center Syd så så inhandlades vars en skjorta, supersnygga, jag hade tänkt ha min nu ikväll när vi drar till Örja för att dansa loss. Dessutom så fyller ju Jessica år så grattis till henne. Nåväl, på center syd så träffade jag också lilla Emelisan, det var ju ett tag sedan. :P Sen drog vi hem och nu sitter jag här och väntar jag på att jag ska gå ner och möta Nicole & Amanda vid Mc donalds 20.20. Hoppas på en suverän kväll, men det är nog ingen fara när man har Black Tower till hands. Hoppas ni också får en bra fredagskväll. Puss på er. Här nedanför kommer jag "just nu".

I LEFT MY HEAD AND MY HEART ON THE DANCEFLOOR.



Skräckfilmskväll

Huset vid vägens ände
Jag gömde mig under täcket, hade händerna för ansiktet & jag bad Dick att tända lampan så fort den var slut. Är inte det bevis nog på att den är riktigt läskig? speciellt för att vara en svensk film och jag brukar annars vara ganska kräsen när det gäller skräckisar. Se den för fasen!


LG.

Det tog EN dag för mina högtalare m.m att komma,
ganska bra service får jag lov att säga. :D


Rör din stjärt gumman, du ser ut som catwoman


Haha


 Nu har facebook äntligen kommit till Afrika.


Kunglig!


Barnen i en lågstadieklass fick i uppgift att rita en teckning med någon av sina föräldrar på jobbet. En flicka bidrog med följande alster:



Efter att den lilla flickan tagit med och visat teckningen hemma, återvände hon till skolan nästa dag med en lapp till klassläraren från mamman som löd:

Jag vill gärna klargöra ett par saker angående min dotters konstverk.
Detta är INTE en teckning av mig när jag utför någon slags stångdans på en strippklubb.
Jag arbetar i en järnaffär och jag hade berättat för min dotter om hur mycket pengar vi hade tjänat efter det senaste snöovädret.
Bilden föreställer mig när jag säljer en snöskyffel!”.

A pair of must haves!


Ikea.

Godmorgon. Håller just nu på att städa för fullt, för efter att ha varit en sväng på Ikea så är det alltid en jävla massa kartonger, skruvar, plast etc överallt. Åkte dit med Jessica igår för att ha tag i bla annat en tv-bänk.
Hittade dock lite mer så som sängkläder, soffkuddar, krukor&växter, 2 vaser, en lampa, klädställning och sedan två söta ljuslyktor från Indiska. Det är kul när allt står så fint på sin plats, men innan dess är det ett helvete. Dick har förklarat vårt lilla helvete suveränt i sin blogg, så tar och tjuvar in det här hade jag tänkt. ;)
Nästa projekt blir en ny tv & ett hemmabio som jag hittat och beställt idag, inte alltför dyrt utom alldeles lagom, så ska se om jag kan fixa ihop det när det väl kommer. Men ja, jag har ju som sagt lite att göra idag så det är kanske lika bra att sätta igång, så att jag kan mysa med spagetti & wallander senare ikväll. Ha det fint, puss.

Helvete 1: Först petade Lina in fel skruv i fel hål, och där satt den fast i en halvtimme typ.
Ända sättet att få ut den på var, och detta är helt och hållet Linas ide: Ta superlim på fingret och sätta fingret på skruven, låta det stelna och sedan virka&snirka för att få ut den.. Hon lyckades dessutom få bort skruven från fingret när hon väl fått ut den från tv-bänken, utan kirurgi eller T-Röd.

Helvete 2:
Mitt stora problem kom när jag skulle byta lampor i taket, lyckades ha sönder två stycken innan Lina kom på att man skulle skruva dem ett halvt varv innan man kunde ta ur dem ur hållaren.. Dock så var denna lampa från MIO så det går ju inte riktigt att skylla på Ingvar, men lovar att han hade ett finger med i det hela!
Lite pinsamt, MEN jag satte faktiskt i de nya lamporna, och de lyser jätte fint sa Lina! - Så lite nytta har jag iallafall gjort idag.

  
  
 

   

Söndagsmys

Ibland är det skönt med söndagar faktiskt, att bara glida omkring i en för stor tröja och med morgonskorna på. Det har iallafall jag gjort idag ända tills nu ikväll då det blev att gå en lång promenad med Jessica. Det var olidligt kallt ute kan jag säga och jag ångrar att jag inte tog vantar på mig. När vi hittat hem igen kröp vi ner i soffan och kollade på den vita massajen, som är en helt underbar film. Efter filmen tog jag och begav mig hemåt i kylan igen och nu ligger jag här, ensam i min säng för första gången på länge. Är riktigt trött så känner att det inte blir många rader i detta inlägget. Lägger iallafall upp handligen på den vita massajen, sen kan ni göra vad fasen ni vill, jag menar om ni vill se den eller om ni fullständigt skiter i vilket. Glöm nu inte Paradise Hotel om lite mindre än 19 timmar, god natt.

Den vita massajen är en sann berättelse om en ung kvinna som visar prov på enastående viljestyrka för att få tillbringa resten av livet tillsammans med sin stora kärlek.

En ung, framgångsrik schweizisk affärskvinna reser på solsemester till Kenya med sin fästman. Hennes liv tar en oväntad vändning när hon träffar den stolta samburu krigaren Lemalian och blir upp över öronen förälskad i honom. Ödet har fört dem samman och på ett obeskrivligt sätt vet hon att hon hör hemma i Afrika och med Lemalian. Om han vill ha henne är hon beredd att ge upp hela sitt gamla bekväma liv och leva med honom i hans hemby.
Carola och Lemalian försöker övervinna kulturkrockar och hårda prövningar, och tillsammans upplever de stark passion och stor kärlek.


Jag vet inte vad jag hade gjort utan min lilla Ellison. <3


ett nytt inlägg

Igår blev det filmkväll hos Pinky med Dick & Amanda Baff.
Vi tittade på "Land of the lost" med Will Ferrell, "Jag vet vad du gjorde förra sommaren" och så krängde vi en jävla massa samtidigt som vi knäppte ett par fula bilder.
Visste ni att bitterfittan från ballar av stål (Nour El-Refai) är med i Wallanderfilmen "Dödsängeln"? Trots att hon spelar riktigt bra i denna filmen så dör hon, ifall nån vill veta. Filmen för övrigt är också väldigt bra så den kan jag rekommendera er att se.


My Bff. (Best fucking fetso) och för övrigt kvällens mest normala bild.

[Za:qre:Blöööö]



Till 118 100: Varför är Ellinor Stenroth så söt?
Svar: Ellinor Stenroth är så söt eftersom hon har ett sådant vackert utseende.
Hennes fina leende gör också att hon strålar av söthet! Ha en bra dag.

Jadooo! ;)

Ticsmongo

God fredagskväll, fick den dumma ideén att jag skulle gå ut till Asmundtorp igår. Det var inte så att jag inte hittade ut eller så, det var nog mer att det var längre än jag trodde. Och att gå uppe på vad i mina ögon är en "stor väg" är inte så kul alls faktiskt. Efter att ha gått en bra bit så mötte iallafall Dick mig och vi kom säkert hem, dock alldeles genomfrusna så det blev att krypa ner i sängen direkt. Tittade på "Sommaren med Göran", riktigt rolig film om du gillar ticsmongon som jag.

Idag vaknade vi vid 12, gick upp, käka frukost. Sen bar det av in till Landskrona för att mata och krama lite på Elliot innan vi blev hämtade av Pelle för att sticka till Center Syd. Dicken hämtade sin klocka som har varit på lagning och jag lämnade in min kamera för den har pajjat igen. Fick dock en ny direkt vilket var riktigt skönt, till och med en nyare modell, finemang.

När vi kom hem igen fick Dick den knäppa ideén att han skulle rida på min rygg ut till ytterdörren, men precis när han hoppat upp så föll det lilla stjärnskottet som en fura rakt ner i golvet, med ryggen och rövven först. Kunde verkligen inte sluta garva. Vi har haft våra stunder nu de senaste dagarna, kan inte ens komma ihåg en dag utan honom? Det går verkligen inte.

Jaha, och nu då? Ja det är ju fredag och allt. Vi kör på den slappa stilen och glor på film, jag, Dick och Pinky. Vi kollar på A.I samtidigt som vi käkar "D's specials zemls." (nu igen?) haha. Åh, har sån längtan efter sommaren nu! Sola & bada, klänningar, jeansshorts och allt som hör till. Ge mig det nu tack?


SDC11295.jpg



Your skin
Oh yeah your skin and bones
Turn into something beautiful
D'you know for you i bleed myself dry
For you i bleed myself dry


H&M



Snygga tishor från H&M, finns på hemsidan i april.

Blogg.se suger.

Så råkade man nyss ta bort alla kommentarer här på bloggen.
Verkligen skitroligt, Bajshuvud. Börjar iallafall komma igång med designen och det är väl bra,
men kommer säkerligen ändra utseendet stup i kvarten eftersom jag alltid har så svårt att bestämma mig för saker.
Älskis kom nyss med det feta förslaget att gå ner till Rhodos och käka pizza, vet inte riktigt hur jag ställer mig till det dock. Vill ju egentligen vara nyttig och gå ut och gå en lång runda, jobbigt sånt här. :(


felsms.com

http://www.felsms.com/

Till: Tobias, min pojkvän.
Sms: Ja, men det är inte storleken som räknas. Tobbe har också liten, fast han är inte så bra i sängen heller iochförsig. Ska vi dumpa dom samtidigt?
Svar: Du är inte heller så jävla bra. Nej, för nu dumpar jag dig. Jävla fitta.

Förklaring: Fan. Min bästa vän tänkte dumpa sin nya kille för att han hade ganska liten och inte var så bra i sängen. Så jag försökte muntra upp henne. Det där om att vi skulle dumpa dom var bara ett skämt, jag tyckte verkligen om min pojkvän och ångrade verkligen det där smset.


17.00

Varför ska något alltid komma ivägen när man har mycket att göra?
Min mage fick självmordstankar och jag måste tvätta ungefär 200 maskiner, stryka och städa hela lägenheten, Skitkul! Har dessutom inget att skriva här, ännu bättre. Blir tonfisksallad till middag iallafall och det är gott.
Är dessutom sjukt sugen på att flytta för jag hittade mitt drömhus nere vid havet igår när jag var ute och gick, tänk att få bo där med D&E. Man kan ju alltid drömma. Måste dock kila ner där igen ikväll för att visa honom huset, han kommer älska det. Kanske man skulle terra dem så att de flyttar där ifrån? (A)

Inatt hände en sjuk sak, jag satte mig upp i sömnen, garvade med hela huvudet och började raffsa och leta i sängen. Skulle hitta den jävla fjärrkontrollen och jag visste precis vart den låg, (i drömmen) och så klart låg den inte där på riktigt. Frågade då Dick om han hade sett.. och så kom jag inte på vad fjärrkontroll hette, så jag frågade om han hade sett den "långe", för i drömmen hade han suttit med den i handen.
Vi har nog inte skrattat så mycket på länge när han berättade det för mig sen i vaket tillstånd. Rota runt med ena ögat stängt, asgarvandes och leta efter den LÅNGE! haha. Det kan ju verkligen missuppfattas.

Nu kom älsket och la sig över mig, han fattar inte att man inte kan ligga på vem som helst när man är megafetis. Så får försöka kravla mig ut och ta ett snack med honom. Ikväll blir det fett mycket PH igen, så ha en bra kväll alla, eller inte. ;P









Catja-caj

Jaha, då åkte Catja ut ur PH idag. Lite trist faktiskt.
Hoppas att Greta eller Cimon vinner hela skiten då istället.
Puss&godnatt.


The annoying orange


Alla hatar söndagar

Alltså har fan inget att skriva, ligger här och funderar och funderar men det finns inte något alls att berätta om. Riktigt tråkigt alltså, det måste nog bero på att det är söndag. Har bara legat i sängen hela dagen idag och det största som har hänt är väl att jag käkade cheeeesburgare med D innan? Okej, har ju också rivit runt & försökt få ett par söta bilder på oss, men det gick ju sådär när kameran plötsligt säger filfel på alla bilderna. Kasst. Skiter i detta och bäddar ner mig istället samtidigt som jag lovar mig själv ett fett inlägg här imorgon på cpblogg.se


Jag och fetisen just nu.


@ stoffes

I fredags festade vi i Stoffes hiss. Dick, Amanda, jag & lille cygglen.
Det kom en jävla massa poliser utanför som stod och bankade och hade sig,
bara för dom tyckte vi var högljudda. Vi ville ju bara ha vår choklad i fred. Kasst.


Hata reklam

Är trött som ett svin just nu..
Kom hem för någon timme sedan efter en heldag i Helsingborg med Emelie. Vi käkade massa gott, gick i stan lite & sedan gick vi och såg "Har du talas om morgans?". Den var riktigt söt och dessutom skitrolig så helt klart värd att se. Egentligen ville vi se "Det regnar köttbullar", men den får vi vänta ett tag till på. Vi som ville ha pannkakor i huet. :(

Och för alla dom gångerna som man trycker biljett i onödan för att ingen kommer och kollar dom så har vi kommit på en ganska rolig sak som jag egentligen inte vet vad den är bra för. Typ, går man förbi en liten sensor och inte har tryckt biljett så ska det komma ut en fetto-boxningshandske och slå en i huvudet så att man åker rätt ut ur tågen. Men är man en liten gammal dam som ganska smidigt kan smita förbi sensorn och ta sig till sin plats, så väntar på den platsen en katapultstol, taket öpnnas och shoff så sittter man antingen på taket av tåget eller på rälsen, bror på hur fort tåget kör! Alla tanter som går på tåget måste dock ha en flygarmössa i skinn med tillhörande skyddsglasögon på sig. Dem får också gärna ha med sina rullatorer på sätet så kan dem sitta och ladda inför sin lilla flygtur. Gamlingar tåler inte slag mot ansiktet lika bra som resten av människofolket så detta är den bästa lösningen!

Åh, fy vad trött jag är (fortfarande) och känner att det inte kom fram ett dugg vettigt ur detta inlägget. Kanske dags att lägga ner detta och krypa ner i sängen och pilla navelludd istället. Finemangus Sleeepiknarkus på er. Åh ja just det, kom på att jag skulle slänga upp lite roliga bilder sen igår här också, men det tar jag nog fan imorgon istället. Peace.


ditt jävla äckel, du luktar pannkaka

Åh. Trodde nyss att min (nya) mobil låg och vibrerade någontans, så tittade jag ner så låg Elliot och spann där som en idiot. HAHA. Iallafall så blir det fest för Stoffe ikväll som fyller/har fyllt år? Känner på mig att det kommer bli S(vinigt).
Vetifasen om det blir stan eller så,  det enda jag vet är att jag måste upp i tid imorgon för att dra till Malmö med Emelisan. Blir god mat, shopping & bio tror jag, kommer bli megamysigt.

Igår var jag med Andy i Höganäs för att montera upp automatiska dörrar på vårdcentralen där, det gick galant. Klarar dock inte att en virrig tant som såg ut som en sunkig galonbyxa höllt på att trilla över mattan när hon kulle torka av skorna. Väl klara där var det var det bara hem och fixa sig lite, sen vidare mot Malmö med D för att se Disney On Ice. Det var mysigt förrutom att bussen från centralen till arenan inte kom så vi fick ta taxi. Jävla skånetrafiken kan aldrig göra något rätt. Iallfall så körde supermormorn oss dit fort som fan, genom rödljus och allt, men vi kom i tid iallafall. Kvällen slutade dock i kaos, men det är en annan historia. Nu ska jag ta och fixa till mig för ser ut som en jävla skräddare, har dock panik över vad jag ska ha på mig?! 
Ha det finemang iallafall och en riktigt trevlig fredagkväll.











Onsdagkväll

Står just nu och fixar lite med maten, det blir kyckling med potatis & brunsås.
Dickis är här idag också och är just nu nere på krysset för att handla lite saker så han kan göra sina berömda semlor sen. ;)

Idag har jag varit duktig och sökt en massa jobb, så man kan ju hoppas att man får napp.
Jag har även hunnit med att bråka med min mor vilket inte känns allt för bra.
Drömde inatt att min lilla Elliot dog och att ett charterplan störtade ner på mig och ett par gamla kompisar så att vi fick ta skydd under ett plastbord, det var inte så jävla kul.

Tänkte lägga upp lite mysiga bilder från igår så här kommer dem.


     
     
   

 


Paradise Hotel

Behöver jag säga något mer? :D

 Behöver jag säga något mer? ;) whoop whoop.


Vår dag.

Måste bara säga grattis till mig och älskling, vi har ju som sagt 14 feta månader idag.
Ikväll ska vi trycka i oss räkor, vindruvor, kex med äcklig, fin ost & halsa vars en flaska vin, finemang. Som grädde på moset blir det ju såklart att bänka sig framför Paradise Hotel ikväll igen, ser ut som det blir lite rör i grytan där. Korkade Dahlin åker ut & Fransesca kommer tillbaks. ;)




Morgon kommer över ängarna
och daggen lyfter med en vind
Långsamt låter vi den vakna
den plats där du blev min

Här kan jag ännu höra röster
ditt andetag emot min hud
hur du varsamt tog mig till dig
som en vacker sommarbrud.

Här är mitt liv, och jag ger dig allt jag äger
Här stannar min tid du såg mig som jag är.


God-morgon?!

J a g d ö r. Klockan är lite efter 8 och det är halv-mörkt ute. Jag sitter insvept i mitt täcke i soffan, och vet ni vad den enda tanken jag har i huvudet är? Jo, vilket jävla as kom på att skolorna skulle börja klockan 8 varje dag? Stackars ungar Inkl. oss själva som har fått dra oss själva ur sängarna och inte nog med det, stackars alla dessa morsor som har fått springa upp och ner i trapporna för att få oss att vakna.
Hade skolorna börjat en timme senare, klockan 9, hade jag varit evigt tacksam. För att tvinga sig upp, må illa som ett mosat ägg och sen inte ens kunna äta frukost pga det och tvingas gå hungrig varje förmiddag, ja det stinks.

Så vad gör jag uppe nu? Jo, hade tänkt gå ut och gå, motionera lite. Har hört att det ska vara nyttigt? Orkar jag nu med detta illdåd så ska jag försöka kombinera det med en tripp ner till City Gross för att köpa räkor till ikväll...      sen känner jag på mig redan nu att jag kommer gå hem och lägga mig i min röd-rutiga säng igen.

                                     
                                            

Pitbull Feat Ke$ha - Girls

Jag har mina feta katt som inte vill röra sig & nu vill jag ha en hund.
En Grand Danois, Mops eller Boxer ska det vara. Fast ja, jag har ju redan Amanda och det räcker gott och väl. Hon brukar bajsa under min kudde när jag inte är hemma.
Jag får ta och suga på den karamellen ett tag till. H3h3

It's true, I can't get you off my mind,
It's you, and the mess you left behind.

- OH LAURA

                               


Empire strikes back

Så sitter man här och tänkte ge bloggandet en andra chans. Det ser dock inte så ljust ut.
Varför är inte bloggar som bilddagboken? Enkla, riktigt jävla enkla? Nej för att få bloggen någorlunda fin med header o.s.v så måste man kunna en massa häxformler och Html koder. Jag har iallafall suttit här ett bra tag nu och försökt fixa och dona, funkar det som jag vill? Nej skulle inte tro det. Hjälp mig? Är inte den som ger upp så lätt, så detta ska jag nog få fix på och sen kommer här nog komma upp en eller annan kul grej. Och en jävla massa skit.

Käkade nyss lite gamla rester,  behövde en liten paus då jag har städat och haft mig hela dagen. Känns dock som att sakerna flyger fram direkt efter man plockat undan dem. Är det lönt att ens försöka städa då? haha
Jo, får ta mig i kragen nu snart och köra igång igen, så jag kan krypa ner i sängen med gott samvete sen och glo på Paradise Hotel som jag har längtat så mycket efter. På tal om det här med gott samvete så ringde Andy nyss och frågade om jag ville hjälpa honom på jobb på torsdag, eller var det onsdag? Mitt minne sitter mellan skinkorna.
Känns skönt att göra något vettigt och tjäna en tusing istället för att bara göra ingenting. Sedan en veckas barnvaktsjobb i Mars, ja det sitter också fint. Känner att det är dags att börja spara lite. Tänkte skaffa mig en liten "rese-gris" där pengarna självklart ska gå till resor. Jag älskar att resa och innan jag dör vill jag ha sett hela världen. Det ser ut som att Egypten står på tur.

Fick nyss höra av min kära pojkvän att Lars Winnerbäck kommer till Landskrona i sommar?!
Alldeles underbart. Jag känner på mig att det kommer bli en riktigt bra sommar med dom allra bästa.
Men nej, nu måste jag städa vidare för imorgon ska en väldigt speciell dag firas,
min och Dicks 14:e månad tillsammas.

Ha det finemang.


                                                             


RSS 2.0